Dinie van den Heuvel

New Book is coming up!

Hi! I am delighted to announce that I’ve been working on my new book with the working title “Sew What?!” This will be your practical guide of becoming the coolest green fashion designer of tomorrow. More information to follow next weeks. Stay tuned!

4 thoughts on “New Book is coming up!”

 1. Hallo Dinie,
  Zag je lekkere brutale koppie nog net zo stralen als vroeger….nee meer nog.
  Alles goed? Ik zag dat je met een nieuw boek gaat komen..mooi zo.
  Ik had net een aanvraag van een zeer modieuze opticien in Axel, Rosette De Schaap. Zij zoekt iemand die haute couture les kan geven en wil ook iets met workshops. Ik ga haar je website doorgeven, maar dan weet jij vast waar het over gaat. Leuk mens met veel initiatieven, die je maar kunt kennen. Liefs voor jou, hoe is het met je kind…..groot natuurlijk. Hier ook alles goed, liefs henriette verburgh

  1. Dinie van den Heuvel

   Hi Henriette!
   zo leuk van je te horen! kind is inderdaad al aan het puberen! Boek loopt! net gesproken op een digital sustainable conference, tijden veranderen! natuurlijk mag je mijn gegevens doorgeven, ik en het team zijn altijd in voor een uitdaging / workshop.
   heb een paar keer geprobeerd de afgelopen jaren met je in contact te komen, maar mails leken niet aan te komen, en telefoontjes ook niet. alle contact gegevens leken verandert dus ik vind het kei leuk je langs deze weg te horen! veel liefs en zonneschijn!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *